U Sarajevu izboden 22-godišnjak

Preporučujemo

U Sarajevu je jučer izboden 22-godišnjak, koji je prebačen na KUM gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

Kako se navodi u izvještaju MUP-a KS, muškarca je pronašla policija u 18:35 sati na području općine Stari Grad.

“Dana 21.08.2018. godine u 18.35 obaviještena je Prva PU da se na stepenicama u ul. Pehlivanuša, općina Stari Grad Sarajevo, nalazi povrijeđeno lice. Na lice mjesta su upućeni policijski službenici koji su u ul. Pehlivanuša zatekli lice O.M. rođen 1996. godine u Bihaću, gdje je i nastanjen, sa ubodnom ranom u predjelu leđa nanesene oštrim predmetom, od strane NN lica.

Povrijeđeni je vozilom ZZHMP Kantona Sarajevo prevezen na KUM UKC Sarajevo, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć i konstatovane teške tjelesne povrede, te je upućen na dalje liječenju na Kliniku za abdominalnu hirurgiju. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a uviđaj na mjestu događaja su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Službenici policije nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, te identifikaciji i pronalasku izvršioca, prenosi N1.

Najnovije

Bez sportista iz Rusije i Bjelorusije na OI u Parizu?

Sportistima iz Rusije i Bjelorusije možda neće biti dopušteno natjecanje na Igrama u Parizu 2024 zbog invazije Moskve na...