Stigao zahtjev opozicije za posebnu sjednicu NSRS-a

Preporučujemo

Zahtjev narodnih poslanika iz opozicionih stranka za sazivanje posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske o “slučaju Dragičević” stigao je u kabinet predsjednika parlamenta Nedeljka Čubrilovića i o njemu će odluku donijeti skupštinski Kolegijum, saopšteno je iz Narodne skupštine RS-a.

Narodni poslanici su u zahtjevu za sazivanje posebne sjednice Narodne skupštine, kako je navedeno, predložili jednu tačku dnevnog reda – “razmatranje neustavnih i nezakonitih radnji pojedinih predstavnika institucija Republike Srpske u slučaju ubistva Davida Dragičevića”.

“Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske će, u skladu sa odredbama Poslovnika o radu Narodne skupštine, sazvati sjednicu Kolegijuma na kojoj će biti odlučeno o zahtjevu narodnih poslanika za sazivanje posebne sjednice parlamenta”, navedeno je u saopštenju.

Zahtjev za sazivanje posebne sjednice parlamenta uputili su jučer poslanici opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srpske, prenose Nezavisne.

Najnovije

Bez sportista iz Rusije i Bjelorusije na OI u Parizu?

Sportistima iz Rusije i Bjelorusije možda neće biti dopušteno natjecanje na Igrama u Parizu 2024 zbog invazije Moskve na...