Srbijanska policija uhapsila huligane iz Hrvatske koji su demolirali i pokrali pumpu

Preporučujemo

Pripadnici MUP su uhapsili grupu hrvatskih državljana za koju se sumnja da je demolirala pumpu kod Vrčina, javljaju srbijanski mediji

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da su pripadnici MUP zaustavili na auto-putu više od 400 hrvatskih navijača, te da je detaljnom kontrolom navijača i njihovih vozila policija je pronašla veću količinu drvenih i metalnih palica, nekoliko sjekira i baklji, kao i manju količinu narkotika.

“U policijske stanice u Nišu i Grockoj sprovodi se 32 navijača koji će biti privedeni nadležnim tužiocima i sudijama za prekršaje. Policija je kod nekih navijača pronašla i robu koju su ukrali na jednoj benzinskoj stanici kod Vrčina, tačnije cigarete, piće i igračke sa akciznim markicama Republike Srbije. Zbog divljanja na benzinskoj stanici sudiji za prekršaje biće privedeno 28 navijača zbog izvršenog prekršaja nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje u grupi, za šta je zaprijećena zatvorska kazna od 30 do 60 dana“, objasnio je ministar Stefanović.

“Svako divljačko ponašanje, ponašanje koje uznemirava građane Srbije, nanosi im materijalnu štetu ili ugrožava njihovu bezbjednost, biće oštro sankcionisano“, poručio je Stefanović.

Najnovije

Bez sportista iz Rusije i Bjelorusije na OI u Parizu?

Sportistima iz Rusije i Bjelorusije možda neće biti dopušteno natjecanje na Igrama u Parizu 2024 zbog invazije Moskve na...